AWAL Display avyttrar befintlig verksamhet

 AWAL Display AB som är en del i Garpco-koncernen säljer verksamheten som omfattar produktion och försäljning av displayprodukter.

 

Garpcos dotterbolag AWAL Display AB är en leverantör av displayprodukter med fokus mot dagligvarubranschen. Bolaget har under många år haft lönsamhetsproblem då konkurrensen inom detta produktområde är hård och kundgruppen har mött nya handelsmönster.

Klicka här för att läsa mer

Reportage Gnosjöregionen
Ökad försäljning med ny kassazon!

nyhet awal 20181011I 45 år har Awal hjälpt sina kunder att sälja mer, den nya kassazonen är inget undantag. Nu hoppas man att butikerna ska upptäcka möjligheterna.

– Vi har optimerat butikens bästa säljplats.
Awals nya kassazon har visat sig ge en rejäl försäljningsökning. Redan har vi byggt nya kassazoner hos ett 25-tal ICA-butiker runt om i landet och vi ser att detta växer snabbt, säger Magnus Karlsson, säljare. Ica Maxi i Linköping har nyligen kommit igång med Awals nya inredning. 

– Vilket lyft! säger Johan Vanselius. 

Våra kunder upplever ordning och reda samt ett betydligt bättre sista intryck av vår butik. Att omsättning ökat kraftigt sedan vi införde Awals nya inredning i kassazonen, är också väldigt positivt.

Läs hela reportaget från Gnosjöregionen här.

  

Årets Vinnarbutik av årets kassazon 2018
ICA MAXI LINKÖPING

 


DVH Galan

Awal är stolt sponsor till priset ”årets kassalinje på Dagligvarugalan 2017”. Dagligvarubranschen har många framgångsrika, kloka och modiga företag. Galan är en fest där branschens alla hjältar får stå i fokus. Ett evenemang där alla delar av branschen kan mötas, utbyta erfarenheter och tillsammans fira branschens hjältar.

Läs mer om Dagligvarugalan
 


 

 

Joomla templates by Joomlashine