Butiksinredningar

Vi hjälper er att ta fram rätt lösning för ert varumärke som möter era behov och önskemål. Det visuella uttrycket är viktigt för att särskilja sig från konkurrenter. Vi har lång erfarenhet av butiksinredning och en bred samlad kompetens kring olika typer av konstruktioner och materialval. 

Flöde och
produktplacering

Awal har jobbat i många år med att få till ett optimalt flöde i butiken och hur man jobbar med att lyfta fram produkter på ett optimalt sätt.

Skapa igenkänning
och lyfta varumärket

Att vara konsekvent med sitt varumärke gör att man skapar igenkänning och ökar därmed kännedomen om varumärket.

Skräddarsydda lösningar

Vi ser till att från tom butiksyta skäddarsy den unika och lönsamma butiken. I enlighet med dina önskemål och vår kunskap.

Awal Concept AB

Som leverantör av butiksinredningar, kassalinje, display och shop-in-shop lösningar arbetar vi på Awal i nära relation till våra kunder med målsättningen att skapa unika lösningar för rätt produkt på rätt plats. 

Så här jobbar vi

Oavsett storlek på projekt har vi en genomarbetad process. Vi jobbar alltid nära kunden för att hitta den bästa lösningen. Läs gärna mer om hur vi jobbar.

Vad behöver
du hjälp med?

Vi har rätt lösningar för rätt produkt, men det som gör oss riktigt duktiga är vår passion för våra kunder och deras varumärken. Hitta rätt medarbetare eller besök oss gärna i Hillerstorp där vi har vårt huvudkontor.

Fyll i formuläret för att bli kontaktad av en säljare

Vill du få tag på en specifik person? Gå till Kontakta oss

Eller ring oss direkt på:

+46(0)370-37 52 00