Display

Vi hjälper er att öka synligheten av ert varumärke och produkter med en tydlig och säljande displaylösning. Med erfarenhet från många olika branscher så skapar vi förutsättningar för innovation och hittar en skräddarsydd lösning möter era behov, krav och önskemål.

Impulsförsäljning

Med ett display i butiken finns utrymme att skapa impulsförsäljning av varumärket.

Flexibelt

Möjligheterna är många för att skapa en optimal lösning för dina produkter. En displaylösning som drar blickarna till sig och som ger effekt på varje kvadratmeter. 

Maximera

Displayer som är tilltalande hjälper till att maximera försäljning på liten yta.

Awal Concept AB

Som leverantör av butiksinredningar, kassalinje, display och shop-in-shop lösningar arbetar vi på Awal i nära relation till våra kunder med målsättningen att skapa unika lösningar för rätt produkt på rätt plats. 

Så här jobbar vi

Oavsett storlek på projekt har vi en genomarbetad process. Vi jobbar alltid nära kunden för att hitta den bästa lösningen. Läs gärna mer om hur vi jobbar.

Vad behöver
du hjälp med?

Vi har rätt lösningar för rätt produkt, men det som gör oss riktigt duktiga är vår passion för våra kunder och deras varumärken. Hitta rätt medarbetare eller besök oss gärna i Hillerstorp där vi har vårt huvudkontor.

Fyll i formuläret för att bli kontaktad av en säljare

Vill du få tag på en specifik person? Gå till Kontakta oss

Eller ring oss direkt på:

+46(0)370-37 52 00