Awal Concept AB

Vår kunskap – Er förtjänst

Som leverantör av butiksinredningar, kassazoner, displayer och shop-in-shop-lösningar arbetar vi på Awal i nära relation till våra kunder med målsättningen att skapa unika lösningar för rätt produkt på rätt plats. 

Med fokus på kundernas framgångar är Awal ett företag som i nära samarbete med kunderna levererar helhetslösningar. Viktigt för oss är att hela tiden ha lokala samarbetspartners och leverantörer, vi säger att vi är ett närproducerande företag.

Att exponera varor och varumärken på ett tilltalande sätt ökar försäljningschanserna avsevärt, det vet vi. Vår ambition är att öka kundens lönsamhet genom att erbjuda innovativa, snygga, praktiska och effektiva exponeringslösning för ert varumärke.

Vi är ett komplett företag som utvecklar, designar, producerar, lagerhåller och distribuerar kundernas produkter till butiker i Sverige och internationellt. 

Så här jobbar vi

Oavsett storlek på projekt har vi en genomarbetad process. Vi jobbar alltid nära kunden för att hitta den bästa lösningen. Läs gärna mer om hur vi jobbar.

Fyll i formuläret för att bli kontaktad av en säljare

Vill du få tag på en specifik person? Gå till Kontakta oss

Eller ring oss direkt på:

+46(0)370-37 52 00